Projectinrichting

Kantoor- en projectinrichting

Is het tijd voor een kleine verandering binnen uw bedrijf? Vindt u het tijd voor een volledige make-over? Of denkt u wellicht na over een verhuizing? Dan zit u goed bij G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard! Wij kunnen u assisteren met het monteren en/of plaatsen van alles wat er komt kijken bij kantoor- en projectinrichting. Hierbij kunt u denken aan het inhuizen van uw meubilair, of het inrichten van uw ruimte op de meest ergonomische en economische manier. Is het tijd voor een kleine verandering binnen uw bedrijf? Vindt u het tijd voor een volledige make-over? Of denkt u wellicht na over een verhuizing? Dan zit u goed bij G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard! Wij kunnen u assisteren met het monteren en/of plaatsen van alles wat er komt kijken bij kantoor- en projectinrichting. Hierbij kunt u denken aan het inhuizen van uw meubilair, of het inrichten van uw ruimte op de meest ergonomische en economische manier.  

projectinrichting
projectinrichting

Inrichtingsadvies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van allerlei soorten meubilair, of het nou gaat om de inrichting van een kantoor, een bedrijfsrestaurant, een klaslokaal, of die van een hotelkamer. Daarnaast kan G.G.B. Montage-Service u voorzien van inrichtingsadvies, bijvoorbeeld wanneer u twijfelt over de juiste invulling van uw ruimte. Hierbij kunt u denken aan allerlei soorten tips op het gebied van inrichting. Welke stoelen moeten er komen? Een kleine tafel, of juist een grote? En aan welke accessoires hecht u waarde? G.G.B. Montage-Service beschikt over kwalitatief hoogwaardige monteurs, die u maar wat graag helpen met uw kantoor- en projectinrichting. Wij hebben een groot netwerk voor het inhuizen van uw meubilair en weten dus precies wat wij leveren.

Transport van meubilair

Gaat u over naar een nieuwe locatie en wilt u uw meubels veilig en snel verhuizen? G.G.B. Montage-Service kan u helpen met het transporteren van het meubilair. Wij zorgen voor een nette en vakkundige demontage, waarna uw spullen gereed worden gemaakt voor transport. Eenmaal aangekomen op de nieuwe bestemming verzorgen wij de montage, waardoor u zo snel mogelijk weer aan de slag kan!

Wilt u dat G.G.B. Montage-Service u helpt met uw kantoor- en/of projectinrichting? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit! Een afspraak maken is heel eenvoudig. Bel 06 15 68 14 87 of mail naar info@ggbmontageservice.nl en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

projectinrichting
Wij ondersteunen u graag!
projectinrichting
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar boven