Meubelbezorging

Bezorging

Tot het totaalservicepakket van G.G.B. Montageservice behoort ook bezorging. Wij leveren de meubels uiteraard af op de door u gewenste tijd en plaats. Daarnaast zorgen wij desgevraagd voor een verdere afhandeling zoals bijvoorbeeld installatie. Dat doen wij voor zowel bedrijven als particulieren.

Bezorging van meubels
Bezorging van meubels

Bedrijven

Voor diverse grote meubelbedrijven en winkelketens leveren wij meubels af en zorgen voor plaatsing, montage en/of installatie. Zit u met een levering in uw maag? Dat kan bijvoorbeeld zijn door grote drukte, personeelsgebrek of een te grote afstand. Met de vakmensen van G.G.B. kunt er van op aan dat uw klantorder in uitstekende staat op de juiste plaats terechtkomt en klaar is voor gebruik. Dat is inclusief het opruimen en meenemen van eventueel afval. Zelfs pinbetalingen behoren tot de mogelijkheden!

Meubelbezorging door heel Nederland mogelijk

Ook als particulier kunt u uw nieuwe meubels door ons laten bezorgen en eventueel laten plaatsen. Is uw leverancier om wat voor reden dan ook niet in staat tot bezorging of duurt dat langer dan u wenst? Heeft u een meubel op Marktplaats gekocht en dreigt het vervoer daarvan een probleem te worden? Dan is de meubelbezorgservice van G.G.B. Montage uit Heerhugowaard is dé oplossing. Wij transporteren met de grootste zorg, u kunt er zeker van zijn dat uw aankoop bij ons in veilige handen is. Uiteraard leveren wij af op elke gewenste plaats en (bijna) elke tijd.

 

Wij ondersteunen u graag!
Bezorging van meubels
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar boven