Montageservice bij verhuizing

Particuliere en zakelijke montage service

Een verhuizing is vaak een hectische en stressvolle periode waarin er veel geregeld moet worden.

Hoe fijn is het als u de montage van uw meubilair dan uit handen kunt geven? Zo kan u uw tijd en energie gebruiken voor het regelen van andere zaken. G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard helpt u graag en biedt zowel particuliere als zakelijke montageservice bij verhuizing aan.

Meubelmontage
kantoor meubilair

Specialist in (de)montage

Als u uw meubilair uit elkaar moet halen en later weer in elkaar moet zetten kan dat soms een ingewikkeld bouwpakket worden. Een tijdrovend karwei. En dan ook nog eens veelal zonder tekening. Hoe vervelend is het als u na uren zwoegen en ploeteren schroefjes heeft overgehouden en uw meubels daardoor niet degelijk meer in elkaar zitten? Dankzij bijna 20 jaar ervaring is G.G.B. Montage-Service gespecialiseerd in het (de)monteren van uw meubilair. Denkt u bijvoorbeeld aan het vakkundig (de)monteren van uw bed, bureau, kast, dressoir of tuinmeubilair. In overleg met u bepalen we wanneer we de meubels komen (de)monteren. Dit kan bijvoorbeeld op de dag van verhuizing of een dag ervoor.

Garantie op montage

Op al onze meubelmontage bieden wij garantie op de montage.  Wanneer het gaat om nieuwe pakketten leveren wij 6 maanden garantie op de montage. Op de montage van meubilair dat niet nieuw meer is, bent u verzekerd van 3 maanden garantie. Zo weet u zeker dat uw meubilair weer degelijk in elkaar staat.

Denkt u dat G.G.B. Montage-Service u kan helpen met een verhuizing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit! Een afspraak maken is heel eenvoudig. Bel 06 15 68 14 87 of mail naar info@ggbmontageservice.nl en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Montage service bij verhuizing
Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Heerhugowaard
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top