Advies omtrent woninginrichting

Hulp nodig met de inrichting van uw woning?

Heeft u uw woning al jarenlang hetzelfde ingericht? Bent u bijvoorbeeld recent verhuisd en heeft u nog geen idee hoe het nieuwe onderkomen eruit moet komen te zien? Of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Dan bent u bij G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard aan het juiste adres. Wij helpen u graag met deze uitdaging! G.G.B. Montage-Service geeft persoonlijk advies op het gebied van woninginrichting. Wij denken graag met u mee en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vervullen.

Advies omtrent woninginrichting
Advies omtrent woninginrichting

Advies op maat

Aan de hand van uw wensen bekijken we stap voor stap hoe uw nieuwe woninginrichting gerealiseerd kan worden. Met behulp van een inrichtplan wordt er een advies op maat ontwikkeld. G.G.B. Montage-Service is al jarenlang werkzaam op het gebied van woninginrichting en weet daardoor precies welke kleine details net dat beetje verschil kunnen maken. Zo denken wij met u mee over hoe uw meubels het beste geplaatst kunnen worden en de ruimte mede daardoor op een zo efficiënt mogelijke manier wordt ingericht. 

Stijlvolle en efficiënte inrichting

Heeft u een prangende vraag of specifiek probleem? G.G.B. Montage-Service heeft vrijwel altijd een oplossing in huis. Wij voorzien u van persoonlijk en professioneel advies, op basis van jarenlange ervaring. Met G.G.B. Montage-Service bent u verzekerd van een stijlvolle en efficiënte inrichting van uw woning. Daarbij verliezen wij ook het contact met de klant niet uit het oog. Sterker nog, persoonlijk contact is bij G.G.B. Montage-Service één van de belangrijkste speerpunten, zoals wij ook garant staan voor gedrevenheid, betrouwbaarheid en een flinke dosis motivatie. Wij helpen u daarnaast ook eventueel met het transport en het bezorgen van uw meubels

Denkt u dat wij u kunnen helpen met de inrichting van uw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit! Een afspraak maken is heel eenvoudig. Bel 06 15 68 14 87 of mail ons via het contactformulier en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Advies omtrent woninginrichting
Wij ondersteunen u graag!
Advies omtrent woninginrichting
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar boven