G.G.B. Montage-Service kan u ook helpen met deze diensten

Meubelreparatie

Waarom zou u uw oude meubels wegdoen,Wanneer uw meubels vaak uitstekend gerepareerd of gerestaureerd kunnen worden.

G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard Kan u helpen met het vakkundig en professioneel repareren van al uw meubels. Ook voor het afstellen van en onderhoud aan uw meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Met vele mogelijkheden in onderhoudsmiddelen en advies.

Wanneer u kiest voor G.G.B Montage-Service heeft u gegarandeerd een gespecialiseerde partij voor u werken. Meubelreparatie en restauratie is een vak apart en deze discipline beheerst G.G.B Montage-Service uit Heerhugowaard uitstekend. Wij kunnen uw meubels in bijna alle gevallen bij u thuis repareren/restaureren zodat u zelf niet de deur uit hoeft. Wel zo Makkelijk toch?

Wij streven naar perfectie, en zullen er dan ook voor zorgen dat uw meubels in goede staat achterblijven.

Laat u uw meubels ook weer opnieuw tot leven komen?

Meubelreparatie
Meubelreparatie

Advies omtrent woninginrichting

Voor een goed advies met betrekking tot het inrichten van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

G.G.B. Montage-Service denkt graag met u mee over hoe u uw meubels het beste kan plaatsen, of hoe u uw ruimte het beste efficiënt kunt benutten. Wij kunnen u adviseren over welke meubels goed bij elkaar passen.

Voor een goed advies met betrekking tot het inrichten van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

G.G.B. Montage-Service denkt graag met u mee over hoe u uw meubels het beste kunt plaatsen , of hoe u uw ruimte het beste efficiënt kunt benutten. Zelfs bieden wij de mogelijkheid samen met u een inricht plan te bedenken van uw woning volledig naar uw wensen te vervullen.Wij kunnen u adviseren over welke meubels goed bij elkaar passen. Zodat uw huis als uw paleis aanvoelt.

Montage Service Bij Verhuizing

Gaat u verhuizen naar een ander adres? Een verhuizing is vaak een hectische periode. Wij helpen u graag met het demonteren en opnieuw monteren van uw meubels.

Zo kunnen wij uw meubels op de dag of een dag voor de verhuizing demonteren, en op de dag van de verhuizing of daarna weer monteren.

Dat scheelt u een hele hoop tijd en stress, Wij staan graag voor u klaar.

Meubelreparatie
Meubelreparatie

Keukenmontage en herstel werkzaamheden

U heeft bij de IKEA een prachtige keuken gevonden, maar u bent zelf niet (zo) handig, of vind het plaatsen van de keuken te duur. Dan kunnen wij een oplossing bieden om deze keuken alvast voor te monteren om de kosten en tijd van de monteur te drukken, zodat de monteur alleen nog maar de keuken hoeft te plaatsen. Of u heeft geen tijd om de keuken zelf te monteren door drukte.

G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard helpt u graag met de VOOR Montage van uw IKEA keuken.

Montage van een IKEA keuken vereist kennis en ervaring, G.G.B Montage- Service heeft ruime ervaring in het monteren van IKEA keukens. Wij zetten onze keuken VOOR montage service zowel in voor particulieren maar ook voor bedrijven die hebben geïnvesteerd in een IKEA keuken voor op kantoor.

Wij denken met u mee, zo kunnen wij u ook adviseren over de inrichting van de keuken.

Service afdeling voor bedrijven

G.G.B. Montage-Service kan uw organisatie ondersteunen met de totale Service dienstverlening van A-Z.

Zo kunnen wij uw organisatie uitstekend helpen met de afhandeling van klachten, en kunnen wij nazorg bieden aan uw klanten. Wij kunnen bijvoorbeeld fungeren als lokale productvertegenwoordiger van uw producten. En ervoor zorgen dat de klanttevredenheid van uw klanten omhooggaat.

Omdat wij werken vanuit onze bedrijfsethiek  gedreven gemotiveerd en betrouwbaar, behalen wij  het maximale rendement voor uw bedrijf en creëren wij een Win-Win situatie met onze samenwerking.

Neemt u eens vrijblijvend contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meubelreparatie
Wij ondersteunen u graag!
Meubelreparatie
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar boven