G.G.B. Montage-Service is het adres voor Meubelreparatie

Repareren en restaureren van meubels

Meubels worden dagelijks gebruikt en ondanks dat u zuinig met uw spullen omgaat, zit een ongelukje in een klein hoekje. Mankeert er iets aan uw meubilair? Is bijvoorbeeld de deur van uw kastje in de woonkamer niet meer zoals deze moet zijn? Zit er een grote kras op uw lievelingstafel? Of is de bank ingezakt? Dan kunnen wij u helpen. Naast de montage van meubilair, is G.G.B. Montage-Service uit Heerhugowaard namelijk ook gespecialiseerd in het professioneel en vakkundig repareren en restaureren van meubilair. Meubelreparatie is een vak apart, maar G.G.B. Montage-Service heeft voor elk probleem een oplossing in huis en zorgt daarmee voor een glimlach op uw gezicht!

Meubelreparatie aan huis

G.G.B. Montage-Service is een specialist op het gebied van het repareren en restaureren van meubels. Dankzij jarenlange ervaring beheersen wij de fijne kneepjes van het vak en is een uitstekend resultaat gegarandeerd. Bijkomend voordeel is dat u bij G.G.B. Montage-Service niet hoeft te slepen met uw spullen. Vrijwel alle reparaties en restauraties kunnen bij u thuis worden uitgevoerd. Het transporteren van meubelstukken is hierdoor niet nodig en daarnaast ziet u precies wat wij doen met uw meubels. Heeft de reparatie of de restauratie van uw meubilair toch iets meer tijd en aandacht nodig? Dan kunnen wij het eventueel meenemen naar onze werkplaats. De meubels worden dan bij u thuis opgehaald en na reparatie weer keurig afgeleverd. 

Afstellen en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere soort reparatie die u kunt bedenken. Maar ook als er onderhoud aan uw meubels uitgevoerd dient te worden, of deze opnieuw afgesteld moeten worden, biedt G.G.B. Montage-Service de helpende hand. Wij hebben vele mogelijkheden in ons assortiment wat betreft onderhoudsmiddelen voor uw meubels en voorzien u daarbij van gedegen advies.

Wilt u uw meubilair weer als nieuw laten stralen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en daag ons uit! Een afspraak maken is heel eenvoudig. Bel 06 15 68 14 87 of mail naar info@ggbmontageservice.nl en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Wij ondersteunen u graag!
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar boven