Over G.G.B. Montage-Service

specialist in Meubelmontage / interieur advies

Wie zijn wij?

GGB-Montage-Service is opgericht in 2019 en expert in de meubel branche. Met meer dan 15 jaar ervaring als zijnde meubel monteur, uitgegroeid tot vakkundig specialist. Na jarenlang meubel monteur te zijn geweest bij een geweldige meubel winkel te Zaandam.

Tussentijds hebben wij de ruimte gekregen om GGB-Montage-Service te ontwikkelen door de kennis en ervaring van het monteren van meubels te verfijnen.

De eerste uitdaging was het opzetten van een aparte afdeling binnen het bedrijf met betrekking tot het monteren van diverse meubels, van woonprogramma’s tot slaapkamers in alle soorten en maten. Daarbij hebben wij geleerd extra service te verlenen en alles wat komt kijken bij het monteren en repareren van meubels. Deze kansen brachten veel gedrevenheid en motivatie waardoor het ook mogelijk werd vrijblijvend ervaring op te doen bij een verhuisbedrijf. Door middel van het uit elkaar halen en in elkaar zetten van alle meubels, hebben wij 8 jaar lang meubel montages, reparaties en spoed service mogen verlenen.

Ruime Ervaring in Meubelmontage

Na zoveel jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan besloten wij een nieuwe uitdaging aan te gaan en een nieuwe weg in te slaan. Na meer dan 15 jaar trouwe dienst werd GGB-Montage-Service leven in geblazen.

 

Veel kennis opgedaan, veel onderzoek gedaan, erg hard werken en grenzen verleggen tot op het moment dat het plaatje compleet was. Toen werd de stap gezet om GGB-Montage-Service op te gaan richten en per 1 Juli 2019 was GGB-Montage-Service Officieel.

 

Wij zijn een klein bedrijf met als potentie, door te groeien naar een gezonde bruisende onderneming. Waarin de volgende punten onze kracht zijn: Gedreven, Gemotiveerd en Betrouwbaar. Met een persoonlijke dienstverlening naar zowel opdrachtgever als consument, willen wij deze punten ten aller tijden waarborgen, waarmee wij al onze klanten tevreden gaan stellen met alle soorten meubel montages

U kunt bij ons terecht voor

  • Meubelbezorging / transport 
  • Al uw meubelmontages, van alle merken en typen.
  • Het uit en in elkaar laten zetten van uw meubilair bij verhuizingen.
  • Restauratie of reparatie van uw defecte meubilair.
  • Maatwerk of aanpaswerk aan uw meubels.
  • Herstelwerkzaamheden aan uw keuken.
  • Het fijn Afstellen van uw meubilair als mede keukenkasten.
  • Woonadvies bijvoorbeeld u gaat verhuizen en heeft tips of advies nodig hoe u uw woning In moet richten.
  • Uw meubelen laten ophalen bij de winkel waar u deze heeft gekocht.

 Wij hopen snel iets van u te horen en u als klant te mogen verwelkomen.

Neem Contact op

Scroll naar top