Meubelmontage Zaandam

Meubelmontage in Zaandam

G.G.B. Montage-Service kan buigen op meer dan 15 jaar ervaring binnen de meubelmontage.
Onze dienstverlening bestaat onder andere uit meubelreparatie, meubelmontage, advies omtrent woninginrichting, keukenmontage en herstelwerkzaamheden, maar wij bieden u ook ondersteuning bij de voor en af montage van uw meubelen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Vele klanten uit Zaandam en omstreken zijn u voorgegaan

Wat kunt u verstaan onder meubelmontage?
G.G.B. Montage-Service bied u vakkundige hulp bij de montage van al uw meubelen, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de meubelmontage van uw kast, dressoir, bureau of zelfs uw bed! Ook voor het monteren van wandkasten, of andere klussen in of rond uw woning in Zaandam kunt u bij ons terecht.
Vanuit onze dienstverlening bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt in Zaandam. Wanneer u dus een bedrijf heeft, helpen wij u graag met de montage van uw kantoormeubelen. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Meubelmontage Zaandam
Meubelmontage Zaandam

G.G.B. Montage-Service is ook het adres voor meubelreparatie

Meubels worden vaak weggegooid wanneer deze kapot zijn, erg zonde want vaak kunnen deze nog uitstekend gerepareerd worden. Wanneer u kiest voor meubelreparatie kan G.G.B. Montage-Service u in veel gevallen helpen met reparatie aan uw woning in Zaandam, zo hoeft u zelf niet eens de deur uit. Ook met het onderhouden en afstellen van al uw meubelen helpen wij u graag.

Hulp bij IKEA Keukenmontage

Wanneer u een prachtige keuken heeft gevonden bij bijvoorbeeld de IKEA kunt u bij ons terecht voor hulp bij de montage van uw nieuwe keuken. Wij hebben heel veel ervaring met het monteren van IKEA keukens, en helpen u dan ook graag wanneer u zelf niet zo handig bent. Ook levert u dit een grote besparing in tijd op.

Op al onze klussen krijgt u garantie vraag ons vrijblijvend naar de voorwaarden.

Meubelmontage Zaandam

Neem Contact op

Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Zaandam
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top