Meubelmontage in Haarlem

Meubelmontage specialist bij verhuizingen

In een tijdperk waarin tijdgebrek vaak aan de orde van de dag is ontzorgen wij u graag. Dit kan zijn bij een verhuizing. Wij verzorgen voor u de meubelmontage, waardoor u tijd overhebt om u met andere zaken rondom uw verhuizing bezig te houden. Door meer dan 15 jaar ervaring in meubelmontage en inrichting bent u bij ons verzekerd van professionele en degelijke meubelmontage.

G.G.B montage-service  is een oplossingsgericht bedrijf, die klantvriendelijkheid en snelle, persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Bijna niks is ons te gek om u te helpen bij uw meubelmontage. Zowel voor uw bedrijf als bij u thuis. Wij bedienen zowel de particulieren- als zakelijke markt in Haarlem. Als u de meubelmontage aan ons overlaat, bent u ervan verzekerd dat uw meubels snel en vakkundig in elkaar staan.

Meubelmontage Haarlem
Meubelmontage Haarlem

Hulp bij uw woninginrichting

Naast meubelmontage in Haarlem bieden wij ook andere diensten aan. Zo heeft G.G.B montage niet alleen oog voor meubelmontage, maar ook voor woninginrichting. Als wij uw meubels gemonteerd hebben kunnen wij u daarna helpen met het efficiënt en knus inrichten van bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Omdat wij van vele markten thuis zijn kunnen wij uw meubels naast meubelmontage ook aanpassen of restaureren, zodat uw meubels goed tot hun recht komen in de ruimte.

15 jaar ervaring

Door de grote ervaring in meubelmontage, draaien we ook voor de montage van uw IKEA keuken onze handen niet om. Wij nemen u werk uit handen door de keuken voor te monteren. Hiermee bespaart u geld en tijd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van meubelmontage in Haarlem en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u hoe wij u kunnen helpen met meubelmontage en inrichting.

Meubelmontage Haarlem

Neem Contact op

Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Haarlem
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top