Meubelmontage in Alkmaar

G.G.B Montage Service uw specialist voor al uw meubelmontage in Alkmaar

Bijna iedereen kent het wel; een (IKEA) kast in elkaar zetten met het zweet op de rug, en na de meubelmontage  erachter komen dat het geheel wat wiebelig in elkaar zit. Voor iedereen die geen tijd, zin of handigheid heeft voor meubelmontage na een verhuizing of aankoop bied G.G.B montage-service een oplossing op maat in Alkmaar en omstreken.

G.G.B montage-service is professioneel en vakkundig en heeft jarenlange ervaring in de meubelmontage. Wij zorgen ervoor dat uw meubels na onze meubelmontage  staan als een huis.

Meubelmontage Alkmaar
Meubelmontage Alkmaar

Meubelmontage voor zowel zakelijk als particulier

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht  voor meubelmontage, ook zakelijke klanten kunnen voor meubelmontage bij ons terecht. Wij nemen de zorgen omtrent de meubelmontage bij u weg en zorgen ervoor dat uw meubels snel en vakkundig gemonteerd worden in bijvoorbeeld uw kantoor of winkel. Zo verliest u geen kostbare tijd met de meubelmontage. Niet alleen kunnen wij u in Alkmaar en omstreken van dienst zijn met meubelmontage, maar ook voor advies omtrent de inrichting kunt u bij ons terecht. 

Misschien heeft u nog een oude kast die nog van (overgroot)moeder is geweest, met wat beschadigingen en scheefhangende deurtjes. Ook dan kan G.G.B montage-service u uit de brand helpen. Behalve meubelmontage kunnen wij u ook helpen met het restaureren van uw meubels waar u nog geen afscheid van wilt nemen. G.G.B montage-service komt in de regio Alkmaar en omstreken graag bij u thuis, zodat uw meubels ter plaatse weer in oude glorie hersteld worden.

Voor monteren van IKEA keukens

Naast meubelmontage, zijn we u ook graag van dienst met het (voor)monteren van uw IKEA keuken. Dit kan een oplossing voor u zijn als u geen tijd heeft om zelf de keuken te monteren, of als u kosten voor montage van de kastjes wilt besparen. Door de jarenlange kennis in meubelmontage, is het monteren van uw IKEA keuken voor ons een fluitje van een cent. In Alkmaar en omstreken zijn wij u hiermee graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen omtrent meubelmontage in Alkmaar en omstreken Wij denken graag met u mee aan een oplossing voor uw meubelmontage, reparatie of inrichting.

Meubelmontage Alkmaar

Neem Contact op

Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Alkmaar
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top