Meubelmontage in Purmerend

G.G.B Montage Service levert professionele meubelmontage in Purmerend

G.G.B Montage-Service is het adres voor professionele meubelmontage voor iedereen uit Purmerend en omstreken. Omdat wij meer als 15 jaar ervaring hebben in meubelmontage, meubelreparatie en restauratie, bent u er daarom van verzekerd dat u een vakkundige partij in dienst neemt wanneer u kiest voor G.G.B. Montage-Service.

Bent u zelf niet zo handig? of komt u door tijdgebrek niet toe aan het monteren van uw huisraad? van bijvoorbeeld kasten, tafels, banken en dressoirs neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-15681487

Wanneer u bijvoorbeeld voor tijdens of na uw verhuizing uw meubels gemonteerd wilt hebben kunt u bij ons terecht wij zijn u dan graag van dienst met de meubelmontage, het inpakken en sorteren kost immers heel erg veel energie.

Wanneer uw meubels professioneel voor u gemonteerd worden scheelt u dit natuurlijk een hoop tijd. U kunt zich op uw verhuizing richten, en wij kunnen u verzekeren dat uw meubels als een huis zullen staan.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u als klant snel discreet en goed geholpen word.

Meubelmontage Purmerend
Meubelmontage Purmerend

Goed Advies voor woninginrichting

Ook voor een gedegen advies omtrent uw woninginrichting bent u bij G.G.B. Montage-Service aan het juiste adres!

Door onze jarenlange ervaring binnen de meubelbranche kunnen wij u feilloos adviseren met betrekking tot het inrichten van uw woning of kantoor.

Waar gewenst stellen wij graag een plan voor u op, om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor in Purmerend of omstreken een fantastische uitstraling krijgt.

Wij staan voor ons product

Goede garantievoorwaarden op onze meubelmontage. Omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan leveren wij bovendien altijd garantie op al onze montage werkzaamheden.

U kunt de monteur altijd even naar de voorwaarden vragen. Naast het leveren van diensten aan particulieren kunnen bedrijven uit Purmerend en omstreken ook bij ons terecht, wij kunnen u helpen met de meubelmontage van al uw kantoormeubilair tegen marktconforme tarieven.

Meubelmontage Purmerend

Neem Contact op

Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Purmerend
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top