Meubelmontage in Amsterdam

Meubelmontage specialist G.G.B. Montage-Service

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kunt helpen bij uw zakelijke of particuliere verhuizing, dan is G.G.B Montage-Service een goede keuze voor uw meubelmontage in Amsterdam en omstreken.

Wij zorgen ervoor dat uw meubilair vakkundig af- en opgebouwd wordt. U kunt het zo gek niet bedenken of wij monteren het voor u. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten, dressoirs, bedden en  keukenkastjes. Als u de meubelmontage bij ons uit handen geeft bent u verzekerd van professionele en snelle montage. Zo houd u niet alleen tijd over voor andere belangrijke zaken, maar weet u ook zeker dat u meubilair degelijk in elkaar zit, zo heeft u weer een zorg minder.

Meubelmontage Amsterdam
Meubelmontage Amsterdam

Meubelrestauratie Amsterdam

Naast meubelmontage in Amsterdam en omstreken kunnen kunt u bij G.G.B Montage-Service ook terecht voor restauratie van uw meubilair. Waarom nieuw kopen, als u uw oude meubilair ook weer kan repareren/aanpassen zodat het toch nog goed in uw interieur past. Tevens hebben wij bij G.G.B Montage-service niet alleen verstand van  meubelmontage maar ook van inrichting. Wij kunnen u helpen uw kantoor of huis in te richten. Bij G.G.B Montage-Service hebben we oog voor detail en kunnen ervoor zorgen dat er een praktisch ingerichte, gezellige ruimte ontstaat.

Goede service en garantievoorwaarden

Omdat wij geloven in onze uitstekende montage, geven wij altijd garantie op de meubelmontage. Met meer dan 16 jaar ervaring in meubelmontage, weet u zeker dat u een vakman op het gebied van meubelmontage en -restauratie in huis haalt.  Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf in Amsterdam en omstreken kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn en denken graag met u mee.

Meubelmontage Amsterdam

Neem Contact op

Wij ondersteunen u graag!
Meubelmontage Amsterdam
Gaby
G.G.B. Montage service
Scroll naar top